Centrales

Een alarmcentrale is onmisbaar bij het goed beveiligen van uw woning of bedrijfspand tegen inbraak en brand. Een centrale van Satel, Hikvision en AJAX zijn zeer compleet uitgerust en van de hoogste kwaliteit. Met een betrouwbare centrale laat je je huis of kantoor met een gerust hart achter. Voor zowel complete systemen als losse modules ben je bij Pro-Alarm aan het juiste adres.

Uiteraard is het alarmsysteem zonder abonnement ook volledig te gebruiken, lees de voordelen van een abonnement hier.

Informatie

Centrale kopen

De alarmscentrales van Satel, Hikvision of AJAX zijn van de hoogste kwaliteit. Satel maakt gebruik van moderne technologie en is met veel modules te combineren. Dat maakt een Satel alarmsysteem zeer flexibel en op de toekomst voorbereid. Brandmelders koppelen of later toch een draadloze module toevoegen om de nieuw gebouwde garage te beveiligen; allemaal geen probleem. Satel levert een uitgebreid aanbod aan systemen en losse modules die gebruikt kunnen worden om een bestaand systeem uit te breiden of te voorzien van extra functionaliteiten.

Soorten centrales

Pro-Alarm.nl heeft de twee beste productlijnen van Satel, Hikvision en AJAX geselecteerd; de Satel Integra is het hoogste niveau in de beveiliging.  AJAX en Hikvision zijn systemen die gunstig geprijsd zijn. De Satel Integra is de beste keuze wanneer je gaat voor optimale flexibiliteit. De Grade 3 systemen zijn zelfs geschikt om juweliers te beveiligen; ze zijn dus uitermate geschikt voor panden met een hoog risico. Verschillende certificaten bevestigen de hoge beveiligingsgraad van deze lijn. Daarnaast kun je het meest geavanceerde alarmsysteem van Satel in je domotica integreren voor een integraal systeem voor je hele woning of bedrijfspand. Integra biedt de perfecte oplossing voor de veeleisende gebruiker met hoge verwachtingen en ervaring op het gebied van beveiligingssystemen.

Wanneer je dicht bij de standaard functionaliteiten van een alarmsysteem wilt blijven is de Ajex of Hikvision de beste keuze. Deze productielijn is voordeliger dan de Integra, maar komt dus ook met minder opties, functionaliteiten en aanvullende modules. Voor de ultieme veiligheid adviseren we dan ook altijd voor de Integra te kiezen, voor een meer eenvoudige beveiliging van een woning is de Versa ook uitermate geschikt. Vind je het lastig om tussen deze opties te kiezen? Met het advies van onze professionals weet je zeker dat je het juiste alarmsysteem kiest. Neem contact, dan helpen wij je graag.

Alles over centrale

Waarom moet ik een alarmcentrale voor thuis aanschaffen?
Met een alarmcentrale is het hart van een goed inbraak beveiligingsysteem en zorgt ervoor dat je huis altijd veilig is, ook wanneer je niet thuis bent. Uit onderzoek is gebleken dat er steeds vaker inbraken plaatsvinden in Nederland. Door een draadloos of bedraad alarmcentrale te installeren verklein je de kans op inbraak aanzienlijk, terwijl je je eigen veiligheidsgevoel vergroot. Bovendien kunnen alle centrales op ieder gewenst moment uitbreid worden met nog meer losse modules of extra functionaliteiten. Je kunt in feite je eigen alarmsysteem naar wens en behoeftes bouwen. Het systeem is zeer toekomstgericht ontworpen.

 

Ontvang ik notificaties van mijn centrale?
Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: ja, je ontvangt pushmeldingen op je mobiele telefoon of op je tablet van je centrale bij abnormale omstandigheden. Alle systemen gebruiken apps die beschikbaar zijn beschikbaar via de Play Store of App Store en met de juiste app kun je je jouw alarmsysteem bedienen, ook op afstand. De app draait continu op de achtergrond, zodat je altijd tijdig geïnformeerd wordt in geval je alarmsysteem afgaat.


Zelf mijn alarmcentrale installeren of laten doen?
Ben je handig en kan je goed overweg met techniek overweg? Dan kun je zelf eenvoudig je alarmsysteem installeren. Bij je aankoop van het systeem zit altijd een duidelijke handleiding waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het beste een alarmsysteem kunt installeren. Ben je bezig met het installeren en kom je er niet helemaal aan uit? We bieden ook hulp op afstand aan. Met teamviewer geven we je de support om je door de installatie te loodsen. Liever de installatie overlaten aan een professional? We bieden ook installatie op locatie aan. Onze monteur komt dan bij je langs en neemt alles uit handen, dat is wel zo prettig!

Bestel direct in onze webshop

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste artikelen voor een alarmsysteem? Neem dan contact met ons op of lees ons blog, we helpen je graag om het beste systeem voor jouw situatie te vinden.

 

Pro-Alarm.nl is gespecialiseerd in domotica, oftewel het aan elkaar koppelen van systemen. Zo is het mogelijk om een melding op je telefoon te krijgen en alle buitenlampen in te schakelen wanneer er buiten beweging is. Of om in geval van brand alle rolluiken automatisch omhoog te laten gaan en alle binnen- en buitenverlichting in te schakelen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Top service van Pro-Alarm.nl

Pro-Alarm.nl heeft een eigen magazijn, in de meeste gevallen heb je onze producten de volgende werkdag in huis. Deze snelle levering is slechts een van de voordelen die het bestellen van een Alarmsysteem bij Pro-Alarm een prettige ervaring maakt. We helpen je graag bij het vinden van een perfect systeem voor jou. Hierbij houden we rekening met het gebruiksdoel, jouw wensen, jouw kennisniveau en de eisen die gesteld worden aan het systeem door verzekeraars of andere partijen. Heb je een systeem in gedachte en wil je hier graag met ons over sparren? Bel of app naar 033-2089022 om een persoonlijke deal te maken. Wij helpen je dan met het selecteren van de juiste producten en jij profiteert van onze extra voordelige tarieven.

 

Onze alarmsystemen zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. De installatie uit handen geven? Installatie op locatie is geen probleem. Kom je er tijdens de installatie niet helemaal uit? Ook hulp op afstand is mogelijk.