TiOC 2.0

TiOC 2.0 camera's zijn een van de meest geavanceerde beveiligingscamera's die er op de dag van vandaag verkrijgbaar zijn. Dit type camera is ontworpen om te voorzien in de groeiende behoefte aan betrouwbare en effectieve beveiligingsoplossingen in zowel particuliere als zakelijke omgevingen. Interesse in TiOC 2.0 camera's? Bekijk hier het aanbod van Pro-Alarm!

 

TiOc 2.0 banner

 

 

Informatie

Wat zijn TiOC 2.0 camera’s?

De afkorting TiOC staat voor ‘Three-in-One Camera’, omdat de camera's beschikken over drie belangrijke functies: • Een camera; • Een verlichtingsmodule; • Een alarmsysteem. Dit betekent dat TiOC 2.0 camera's niet alleen beelden vastleggen van gebeurtenissen die plaatsvinden, maar ook in staat zijn om verdachte activiteiten te detecteren en te signaleren. TiOC 2.0 camera’s zijn daarnaast ontwikkelt met geavanceerde AI-technologie, waardoor ze onderscheid kunnen maken tussen echte en valse alarmen. Hierdoor kan er nauwkeuriger gemonitord worden. Deze AI-technologie maakt het ook mogelijk om specifieke gebieden te selecteren waarop de camera zich moet concentreren en om verdachte activiteiten te analyseren.

Wat zijn de voordelen van TiOC 2.0?

Wat een TiOC 2.0 zo bijzonder maakt, is de hoge resolutie van de beelden die ze vastleggen. Dit maakt het mogelijk om zeer gedetailleerde beelden te krijgen van wat er precies gebeurt op een bepaald moment. Bovendien beschikt een TiOC 2.0 over een groothoeklens, waardoor een breed gebied kan worden bestreken. Hierdoor wordt de kans op het missen van onbetrouwbare situaties verminderd.

 

Geavanceerde verlichtingsmodule

Daarnaast is de verlichtingsmodule van de TiOC 2.0 is zeer geavanceerd. Deze kan worden aangepast aan de specifieke omgeving waarin de camera is geplaatst, waardoor het mogelijk is om ook bij weinig licht goed beeld te krijgen. De verlichting kan ook automatisch worden aangepast aan de omgeving, wat betekent dat de camera altijd optimaal presteert, ongeacht de lichtomstandigheden.

De belangrijkste kenmerken van dit product

Al lijken TiOC 2.0 camera’s erg gecompliceerd, ze zijn erg makkelijk in gebruik. De installatie en configuratie van de camera is eenvoudig en vereist geen technische kennis. Bovendien zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid nog twee voordelige aspecten. We zetten de belangrijkste kenmerken van TiOC 2.0 camera’s nog even op een rij: • WEB 5.0: een nieuwe ervaring door een nieuwe UI (User Interface) • Slimme dubbele LEDS: schakel flexibel tussen Full-color en IR mode • VoiceCatcher technologie: een grotere audio pick-up afstand en een betere ruisonderdrukking • Verbeterd beeld: de combinatie russen IR verlichting en een F1.0 diafragma geven een helder beeld bij weinig licht • Eenvoudige besturing: met één druk op de knop in- en uitschakelen via de DMSS of alarm-ingang • AI-technologieën: nauwkeuriger en directe detectie met SMD 3.0 en perimeterbeveiliging • Audiotracking 3.0 (PTZ): na detectie volgt de PTZ camera automatisch het doelwit.

 

Vandaag besteld, morgen in huis

Pro-Alarm is dé specialist op het gebied van beveiligingssystemen door middel van alarmen en camera’s. Onze medewerkers hebben daarmee uitgebreide kennis van integratiemogelijkheden. Plaats je bij ons een order? Dan checken wij nog een keertje of alles wat je hebt besteld ook daadwerkelijk met elkaar kan integreren en samenwerken. Zo garanderen wij dat jouw beveiligingssysteem in de praktijk optimaal werkt. Plaats je je order vandaag vóór 15:00? Dan leveren wij je bestelling morgen al!