Toebehoren

Voor alle toebehoren voor je alarmsysteem ben je bij Pro-Alarm.nl aan het juiste adres. Hier vind je hulpmiddelen voor de installatie, extra batterijen voor camera’s en andere apparaten en niet product specifieke onderdelen. Bestel direct in onze webshop om te profiteren van onze lage prijzen en ongekende service.

Informatie

Toebehoren kopen


Bij Pro-alarm kunt u eenvoudig online uw Satel alarmsysteem kopen. U vindt bij ons handige kits maar u kunt ook losse sensoren, rookmelders, flitsers en sirenes aanschaffen.  Wilt u het alarmsysteem eerst zien voordat u tot aanachaf over gaat dan kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken. Met het advies van onze professionals weet u zeker dat u het juiste Satel alarmsysteem zult kopen!

Voordelig en snel kopen zodat u optimaal beveiligd bent, geen probleem. We hebben namelijk veel voorraad, zo heeft u de onderdelen binnen een paar dagen in huis. Op basis van vele modules in ons assortiment kunnen we u altijd een passende configuratie te maken. Mocht u een nieuw huis laat bouwen dan is een bedraad Satel Integra het meest interessant,  u hoeft dan geen batterijen te vervangen en de onderdelen zijn een stuk voordeliger. Bij een bestaande woning is draadloos vaak een goede optie. Staat u op het punt om een alarmsysteem te kopen en bent u nog aan het twijfelen, neem dan contact met ons op voor een goed advies. 

Heeft u een poort of hek, geen probleem want het systeem kan perfect met een bestaand intercom communiceren of is in staat door middel van een codepaneel het hek/poort te kunnen bedienen doen of via uw smartphone. Ook hierin geven we graag advies. 

Toebehoren alarmsysteem


Welke woning u ook heeft , is het een vakantie huis zonder internet, een  vrijstaande villa, woonboot of appartement? Voor alle varianten hebben we een passend systeem voor uw woning. Onder draadloze componenten hebben een maximaal bereik van 2 km. Dit zorgt ervoor dat we altijd wel een oplossing kunnen vinden voor moeilijke omstandigheden. Naast inbraak ook brand meldingen kunnen zien op afstand is tevens mogelijk zodat u direct op de hoogte bent mocht er onraad zijn. 

Wij Pro-Alarm zijn gedreven om systemen aan elkaar te koppen, oftewel domotica. Wanneer het alarm afgaat ook de buitenlampen willen laten knipperen? Of wanneer er buiten beweging is in de nacht een melding op uw telefoon en direct alle buitenlampen aan? Of bij brand alle rolluiken omhoog en lichten binnen en buiten aan? Met onze integraties is elke opvolging mogelijk.

Bestel direct in onze webshop


Pro-Alarm heeft een eigen magazijn en veel op voorraad, dus bij 99% van de gevallen kunnen we de volgende werkdag aan u leveren. Geheel zonder zorgen de onderdelen bij u geleverd. Om de installatie te vereenvoudigen hebben veel informatie op de webshop staan, mocht u toch extra hulp willen dat kunt u uiteraard altijd telefonisch contact opnemen met een van onze proffesionals.

Nog geen afleveradres tijdens de bouw van uw woning of pand? Bij ons kunt u kostenloos het laten bezorgen bij een DPD of PostNL servicepoint.