Dahua camera

Ben je op zoek naar een beveiligingscamera van het merk Dahua? Dan ben je bij Pro-Alarm.nl aan het juiste adres. Dahua is een van de grootste leveranciers op het gebied van video beveiliging en biedt een complete lijn beveiligingsproducten voor zakelijk en particulier gebruik. 

Heb je moeite met het kiezen van de juiste Dahua beveiligingscamera? Pro-Alarm.nl heeft jarenlange ervaring en helpt je graag om de juiste camera voor jouw situatie te vinden. Ons advies is uiteraard kosteloos.

Informatie

Dahua beveiligingscamera kopen

Ben je op zoek naar een betrouwbare Dahua camera voor de beveiliging rondom het huis of kantoorpand? Pro-Alarm.nl biedt een ruim assortiment aan Dahua IP-camera’s. Met deze beveiligingscamera’s weet je precies wat er speelt in jouw omgeving en kun je direct reageren wanneer er iets gebeurt. In het geval van een incident kun je de beelden eenvoudig overleggen aan de politie en je verzekeringsmaatschappij.

 

Wanneer je kiest voor een camerasysteem van Dahua adviseren we je om een Netwerk Recorder van hetzelfde merk aan te schaffen. Een Dahua netwerkrecorder werkt als opnameapparaat voor de beveiligingscamera. 


Via de app, welke te installeren is op een smartphone of tablet, bekijk je de beelden live maar is het ook mogelijk om deze terug te kijken. Netwerkrecorders zijn standaard niet voorzien van een harde schijf. Wanneer je lange opnames wilt maken en opslaan heeft Pro-Alarm.nl een selectie harde schijven welke speciaal ontworpen zijn om 24/7 op te slaan. Zo weet je zeker dat de beelden veilig zijn opgeslagen. Deze harde schijven worden eens per week gecontroleerd op fouten, wanneer deze gevonden worden krijg je automatisch een melding via de app. Zo weet je altijd zeker dat je camerasysteem correct functioneert.

Dahua soorten beveiligingscamera’s

Je kunt kiezen voor een IP-camera met een vaste lens, met PTZ (Pan Tilt Zoom) of met motorzoom. Motorzoom wordt steeds populairder omdat de kijkhoek na montage eenvoudig aangepast kan worden. Camera's met PTZ kunnen live door de gebruiker op afstand bewogen worden. Dit maakt het mogelijk om personen of objecten ‘live’ te volgen, wat enorm van pas kan komen in het geval van inbraak of winkeldiefstal. 

Daarnaast kun je ook nog kiezen tot verschillende type resoluties. Kies bijvoorbeeld voor 4K, ook wel 4K Ultra HD of UHD genoemd. De resolutie van deze camera is 3840 x 2160 pixels, vier keer hoger dan Full HD (welke een resolutie heeft van 1920 x 1080 pixels. Meer pixels betekent ook meer details op het beeldscherm.

Alle camera's zijn voorzien van Power over Ethernet aansluiting, zo kun je met 1 UTP-kabel de voeding en beelden combineren.

Vandaalbestendig

De Dahua camera’s zijn vervaardigd van robuuste materialen en bestand tegen verschillende invloeden van buitenaf. Daarnaast zijn de camera’s voorzien van een sterke aluminium behuizing, waardoor ze vandaalbestendig zijn. Overigens kun je een weersbestendige camera ook gewoon prima binnen gebruiken. Extra’s zoals bijvoorbeeld een ingebouwde microfoon verbreden de gebruiksmogelijkheden.

Meer weten over de camerasystemen van Dahua?

 

Hoe veilig zijn Dahua camerasystemen?

Door slimme keuzes te maken en voor veilige instellingen te zorgen, verbeter je de veiligheid van je Dahua camerasysteem. Helaas blijft het nooit 100% veilig, maar er zijn tegenwoordig voldoende maatregelen getroffen door professionele merken zoals Dahua om hackers en andere indringers op afstand te houden. Videobeelden zijn het veiligst wanneer de data versleuteld verzameld en verstuurd wordt. Dahua werkt met een end-to-end versleuteling voor de beveiliging van de data en

om toegang tot de cloud te krijgen hebben zij een blast-proof of brute-force beveiliging ingesteld. Dit houdt in dat wanneer er in een korte tijd meerdere wachtwoorden ingevoerd worden, de toegang automatisch vergrendelt. Uiteraard zijn er ook een aantal voorzorgsmaatregelen die je zelf kunt treffen. Verander bijvoorbeeld regelmatig je wachtwoord en kies voor een betrouwbaar en professioneel merk zoals Dahua om beveiligingsproblemen te voorkomen.

 

Welke app voor mijn Dahua camerasysteem moet ik downloaden op mijn smartphone?

Mocht het nodig zijn om de camerabeelden van je Dahua camerasysteem te moeten bekijken, dan is het prettig dat dit met één druk op de knop kan. Zowel in de App store als in de Play store is de Dahua app te downloaden op je smartphone of tablet. De app heet: gDMSS. Je hebt een Lite als Plus versie. De Plus is een betaalde app inclusief push notificaties, video intercom en eMap. De app zal tevens naar voren komen wanneer je zoekt op Dahua in de App of Play store. Hier kun je het systeem toevoegen en de beelden bekijken.

 

Wat zijn de voordelen van een Dahua camerasysteem?

De Dahua camerasystemen zijn wereldwijd bekend en is één van de grootste spelers op het gebied van camerabeveiliging. Dahua staat bekend om de hoogkwalitatieve camera’s en ontwikkelt de software helemaal zelf. Een Dahua camerasysteem kan zowel zakelijk als particulier ingezet worden om de veiligheid te verhogen. Omdat Dahua zo groot is, hebben wij inmiddels een ruim aanbod aan diverse soorten camerasystemen die inspelen op verschillende behoeftes van de consument. Je kunt zelf bepalen hoe uitgebreid je camerasysteem wordt en hoe professioneel. Dankzij de uitgebreide functionaliteiten kan je zelfs op afstand eenvoudig zien wat er gebeurd rondom jouw terrein en in geval van inbraak of winkeldiefstal kan je de beelden overleggen met de politie. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos.

Bestel direct in onze webshop

Wij leveren producten vanuit ons eigen magazijn, je hoeft dus nooit lang te wachten voordat je jouw IP-camera in huis hebt. Weinig thuis en je pakket toch snel in huis? Bij Pro-Alarm.nl kun je je pakket kosteloos laten bezorgen bij een DPD of PostNL servicepunt in de buurt! Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste camerasysteem voor jouw situatie? Neem dan contact met ons op of lees ons blog, we helpen je graag om de beste camera voor jouw situatie te vinden. De beveiligingscamera’s van Dahua zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. De installatie uit handen geven? Installatie op locatie is geen probleem. Kom je er tijdens de installatie niet helemaal uit? Ook hulp op afstand is mogelijk. Pro-Alarm.nl is officieel dealer van Hikvision en Dahua en dat levert jou de beste prijs, kwaliteit en service op.