Draadloos alarmsysteem

Een alarmsysteem is onmisbaar bij het goed beveiligen van uw woning of bedrijfspand tegen inbraak en brand. Draadloze alarmsystemen zijn ideaal wanneer je je huis wil beveiligen, maar het huis niet vol kabels wil hebben liggen. Ook wanneer je een alarmsysteem aan een bestaand gebouw wilt toevoegen bieden draadloze systemen de oplossing. Met een draadloos alarmsysteem laat je je huis of kantoor met een gerust hart achter.

Uiteraard is het alarmsysteem zonder abonnement ook volledig te gebruiken, lees de voordelen van een abonnement hier.

 

Bekijk direct onze verschillende klassen systemen: High-end | Prenium | Voordelig

Informatie

Draadloos alarmsysteem kopen

Pro-Alarm.nl heeft een uitgebreid assortiment draadloze alarmsystemen. Deze zijn ideaal wanneer je geen renovatie wilt uitvoeren om je woning of kantoor te voorzien van bekabeling. Pro-Alarm.nl biedt een passend draadloos alarmsysteem voor iedere woning, van appartement tot villa tot vakantiehuis zonder internet. De draadloze systemen van Satel hebben een maximaal bereik van twee kilometer, er is dus altijd een oplossing te vinden. Zelfs in lastige omstandigheden. Draadloze alarmsystemen zijn bij uitstek geschikt voor woningen en kleine tot middelgrote bedrijven en winkels.

Voordelen van een draadloos alarmsysteem

Draadloze alarmsystemen hebben een aantal voordelen ten opzichte van systemen die gebruik maken van bekabelde verbindingen. Zo is het installeren van een draadloos beveiligingssysteem vele malen eenvoudiger, zeker wanneer je een systeem in een bestaand gebouw wilt installeren. Bovendien biedt een draadloos systeem meer flexibiliteit. Je kunt de losse componenten plaatsen waar jij ze het meest nodig hebt. Verandert de situatie? Dan kun je de apparaten gewoon verplaatsen.

Draadloos alarmsysteem: waar op letten?

Wist je dat meldkamers vaak pas in actie komen wanneer er een dubbel alarm wordt afgegeven, om zeker te weten dat het niet om een valse melding gaat? Het is dus aan te raden om meerdere melders in een ruimte te hangen, bijvoorbeeld een magneet- of trilcontact bij het forceren van een raam en een bewegingsmelder voor beweging in de ruimte.

Draadloze systemen hebben maximaal een beveiligingsgraad van niveau 2. Voor verzekeringen die een Grade 3 alarmsysteem vereisen is een draadloos alarmsysteem dus geen optie. Met een draadloos beveiligingssysteem met Grade 2 certificering ben je verzekerd van betrouwbare beveiliging tegen inbrekers met bovengemiddelde kennis van alarmsystemen en toegang tot gespecialiseerd gereedschap.

Het is handig om te weten dat bewegingsmelders zo veel mogelijk met het daglicht mee worden geplaatst, van buiten naar binnen. Dit voorkomt valse meldingen bij temperatuurveranderingen.

Veel gestelde vragen

Zijn draadloze alarmsystemen geschikt voor ouderen?

Het grote voordeel van een draadloos alarmsysteem is het installatiegemak. Toch vraagt het instellen van de software wel om wat handigheid. Voor ouderen die hier geen ervaring mee hebben, kan dit wel een uitdaging zijn. De slimme draadloze alarmsystemen zijn echter wel goed te gebruiken door ouderen, omdat bijna alles automatisch werkt. Wil je een draadloos alarmsysteem bestellen, maar laat je de installatie liever aan professionals over? Dan kun je gebruik maken van onze installatieservice. Zo kan iedereen gebruik maken van onze hoge kwaliteit draadloze alarmsystemen en maken we Nederland samen een stukje veiliger.

 

Kan ik een draadloos alarmsysteem met camera bestellen?

Pro-Alarm.nl heeft een ruim assortiment aan producten voor jouw draadloos alarmsysteem. Op deze pagina vind je alle starterset voor de draadloze alarmsystemen van Satel. Je kunt deze alarmsystemen uitbreiden met camera’s die je ook in onze webshop vindt. Door onze producten los aan te bieden, geven we onze klanten meer ruimte om de perfecte samenstelling voor hun gebruik te maken. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een draadloos alarmsysteem met camera? Bel of stuur een appje naar 033-20 890 22. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Wat is het beste draadloze alarmsysteem?

Draadloze alarmsystemen zijn er in alle soorten en maten.  Welk draadloos alarmsysteem het beste is, hangt van het gebouw dat je wilt beveiligen en de wensen die je hebt af. Een betere vraag is dus: wat is het beste draadloze alarmsysteem voor mijn toepassing? Onze medewerkers helpen je graag bij het samenstellen van een alarmsysteem dat volledig afgestemd is op jouw wensen en het gebouw dat je wilt beveiligen. Zo betaal je niet teveel voor functies die je toch niet gebruikt en word je niet teleurgesteld door het ontbreken van functies die je juist wel nodig hebt.

Heeft Pro-Alarm.nl ook draadloze alarmsystemen met GSM-module?

De draadloze alarmsystemen van Satel zijn uit te breiden met een GSM-module, zodat het systeem van afstand gecontroleerd kan worden. Denk aan het verzenden van een automatisch aangemaakt logboek. Wanneer het alarm geactiveerd wordt, kan de GSM-module naar de meldkamer rapporteren via het GSM-netwerk. In sommige GSM-modules voor draadloze alarmsystemen kun je twee SIM-kaarten. Wil je een draadloos alarmsysteem met GSM-module bestellen? Informeer naar de mogelijkheden bij onze klantenservice.

Wil je meer weten over draadloze alarmsystemen?

Je vindt het aanbod van draadloze alarmsystemen op deze pagina. Bekijk de producten om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van ieder systeem. Heb je nog vragen over onze draadloze alarmsystemen? We geven hieronder antwoord op een paar vragen die ons vaak gesteld worden. Staat jouw vraag hier niet bij? Kijk dan naar de veelgestelde vragen op onze website of neem contact op met onze klantenservice.

Bestel direct in onze webshop

Pro-Alarm.nl heeft een eigen magazijn, in de meeste gevallen heb je onze producten de volgende werkdag in huis. Onze alarmsystemen zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. De installatie uit handen geven? Installatie op locatie is geen probleem. Kom je er tijdens de installatie niet helemaal uit? Ook hulp op afstand is mogelijk.

Pro-Alarm.nl is gespecialiseerd in domotica, oftewel het aan elkaar koppelen van systemen. Zo is het mogelijk om de buitenlampen te laten knipperen wanneer het alarm afgaat. Of om een melding op je telefoon te krijgen en alle buitenlampen in te schakelen wanneer er buiten beweging is. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.