Samengestelde systemen

Het is tegenwoordig eerder de norm dan de uitzondering om een camerasysteem te hebben voor een goede beveiliging. Er zijn echter aanzienlijke verschillen in kwaliteit tussen de verschillende systemen. Pas op het moment dat men daadwerkelijk de camerabeelden nodig heeft, realiseert men zich dat een oude of goedkope beveiligingscamera niet aan de verwachtingen voldoet. Om deze reden hebben we met zorg een aantal sets samengesteld die goed beelden opleveren. Mocht je twijfelen of vragen hebben, aarzel dan niet om ons te bellen voordat je een bestelling plaatst

Benieuwd naar het verschil tussen Acusense en Colorvu? Klik hier om er meer over te lezen.

Inspiratie opdoen uit onze projecten? Zie hier onze foto's

Informatie

Standaard of samengesteld camerasysteem

Als je bij Pro-Alarm een camerasysteem wil aanschaffen heb je keuze uit verschillende standaard camerasystemen of samengestelde camerasystemen. Wat is nu eigenlijk het verschil?

 

Het grootste verschil tussen een standaard camerasysteem en een samengesteld camerasysteem zijn de mogelijkheden tot uitbreiding en aanpassing van het systeem die een samengesteld systeem biedt. Zo bestaat een standaardsysteem veelal uit vooraf geconfigureerde camera’s met bijbehorende apparatuur. De systemen worden vaak als complete pakketten verkocht en zijn eigenlijk ontworpen als kant-en-klare consumentenproducten. De functionaliteiten en configuratie kunnen daardoor meestal niet gemakkelijk worden aangepast. Een standaardsysteem is daarom niet geschikt als je het systeem geheel naar eigen wens wil indelen, of wanneer je het systeem op een later moment bijvoorbeeld zou willen aanpassen of uitbreiden. In dat geval kan je beter voor een samengesteld systeem kiezen, waarbij je zelf kan kiezen welke componenten nodig zijn.

Binnen- of buitensystemen

Bij Pro-Alarm bieden we een uitgebreid assortiment aan samengestelde camerasystemen, zodat je het systeem kunt vinden dat het beste bij jou past, rekening houdend met jouw individuele wensen. We begrijpen dat het maken van een keuze overweldigend kan zijn, daarom staan we klaar om je te helpen.

 

Onze camerasystemen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Onze camerasystemen ontworpen voor buitengebruik kunnen zelfs in donkere omstandigheden uitstekende beelden leveren. Voor buitencamera’s is dit vaak extra belangrijk, omdat er vaak geen of nagenoeg geen licht aanwezig is. Met onze buitencamera’s kan je altijd rekenen op goede beelden, en dat is bijzonder handig als je bewijsmateriaal moet leveren aan je verzekeraar of aan de politie. Ook bieden we dome camera’s aan die vandaalbestendig zijn, en dus wel tegen een stootje kunnen.

 

De camerasystemen die we voor binnengebruik hebben ontworpen zijn perfect voor het beveiligen van winkels, horecagelegenheden, of zelfs woonhuizen. Zo hebben we bijvoorbeeld systemen die ideaal zijn voor verlaagde plafonds.

 

Bovendien bieden we verschillende opties en functies, nachtzicht, microfoon, 24/7 kleuropnames en de mogelijkheid om beelden op te nemen en live te bekijken via een mobiele app. Ook bieden we verschillende merken aan, met allemaal hun eigen voordelen. Zo zijn er bijvoorbeeld slimme camera’s die onderscheid kunnen maken tussen mensen en voertuigen, en valse alarmen kunnen filteren op basis van herkenning van personen en voertuigen. Hierdoor kun je de beveiliging van je huis of bedrijf naar een hoger niveau tillen.

 

Als je meer wilt weten over de verschillende cameramerken en functionaliteiten, klik dan hier.

Configureer naar wens

Onze camerasystemen bieden een groot voordeel op het gebied van installatie en configuratie: ze zijn eenvoudig te installeren, zelfs als je geen technische kennis of achtergrond hebt. Je kunt het systeem moeiteloos ophangen zonder gedoe. Bovendien kun je de netwerkrecorder naar wens configureren. Wil je dat de camera's continu opnemen of alleen bij beweging? Met onze systemen is het gemakkelijk in te stellen. Dankzij de hoge kwaliteit van de beelden kan de camera ook onderscheid maken tussen relevante en onbelangrijke bewegingen, zodat de netwerkrecorder alleen de belangrijke gebeurtenissen vastlegt.

 

Mocht je moeite hebben met het installeren van je camerasysteem binnen of ergens tegenaan lopen, dan bieden we hulp op afstand. Met behulp van TeamViewer kunnen we je gratis ondersteuning bieden en al je vragen beantwoorden. Dus zelfs als je twee linkerhanden hebt, staan we klaar om je te helpen. En als je liever hebt dat een ervaren specialist het systeem installeert, dan bieden we tegen een meerprijs de mogelijkheid om een expert naar je locatie te sturen die de installatie voor je uitvoert.

 

Bij Pro-Alarm begrijpen we dat het installatieproces soms wat uitdagend kan zijn, maar we zijn er om ervoor te zorgen dat je snel en probleemloos kunt genieten van een veilig camerasysteem binnen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen assisteren bij de installatie en configuratie van je systeem.

 

Bestel direct in onze webshop

Aarzel niet en plaats je bestelling in onze online winkel. We leveren producten rechtstreeks vanuit ons eigen magazijn, zodat je niet onnodig hoeft te wachten voordat je je camerasysteem ontvangt en kunt installeren. Elke verzending is verzekerd en daarnaast krijg je maar liefst 3 jaar garantie op de Hikvision- en Dahua-camera's, evenals op de Hikvision- en Dahua-recorders. Zo verzekeren wij je ervan dat je langdurig gebruik kunt maken van je camerasysteem. Als officiële dealer van Hikvision en Dahua biedt Pro-Alarm je de beste prijs, kwaliteit en service. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.