Camerasysteem binnen

Op deze pagina vind je camerasystemen welke uitsluitend voor binnen bedoeld zijn. Hierbij bedoelen we bijvoorbeeld winkels, horecagelegenheden, kapsalon of een andere openbare gelegenheid. Onze specialisten hebben met de grootste zorg diverse camerasysteem binnen samengesteld. Zo ben je altijd verzekerd van een systeem dat stabiel functioneert en beschikt over alle elementen welke nodig zijn om je pand te beveiligen. Bestellen doe je eenvoudig via onze webshop en je profiteert van een snelle levering, uitstekende service en 3 jaar garantie.

Informatie

Camerasysteem Buiten

De reden waarom investeren in een goed camerasysteem voor binnen een slimme keuze is, ligt voor de hand. Jaarlijks worden er voor duizenden euro’s gestolen uit winkels en andere openbare gelegenheden. Op deze plekken bevinden zich veel dode hoeken die ideaal zijn voor inbrekers en dieven om waardevolle eigendommen in hun jas of tas te stoppen. De meeste dieven zullen in een pand altijd checken of er beveiligingssystemen aanwezig zijn. Zodra deze herkend worden zal de meerderheid afhaken. Een camerasysteem schrikt af. Het andere deel neemt een risico en laat zich vastleggen op camera. Uit onderzoeken is gebleken dat in veel gevallen de camerasystemen binnen van een lage kwaliteit zijn. Zo zijn beelden niet duidelijk en is de kwaliteit van de opname te verwaarlozen.

Bij Pro-Alarm.nl koop je alleen de beste camerasystemen voor binnen van de allerbeste merken op het gebied van beveiliging. Een camerasysteem binnen is een investering die zichzelf snel terugverdiend.

Preventieve veiligheid met een binnen camerasysteem

Camerasystemen hebben een grote preventieve werking. Als jij een inbreker was en je de keuze hebt tussen inbreken bij een huis mét beveiliging of zonder? Dan was je keuze waarschijnlijk zo gemaakt, toch? Door een binnen camerasysteem te installeren in je winkelpand schrik je in eerste instantie potentiële criminelen al af. Mochten ze dan toch doordringen, dan kun je ze op heterdaad betrappen. Bovendien ontstaan er in horecagelegenheden of winkels helaas wel eens opstootjes. Op dergelijke momenten kan je camerasysteem voor binnen ook goed pas komen. Niet alleen kun je de beelden live kijken en direct ingrijpen, ook kun je de opgeslagen beelden raadplegen en eventueel overleggen bij de politie. Het is een goede investering om je zaak, eigendommen, personeel en gasten te beschermen.

Configureer naar wens

Het grote voordeel van onze camerasystemen binnen is de eenvoud in installatie en configuratie. Het systeem is eenvoudig op te hangen zonder technische kennis of achtergrond te hebben. Zo is de netwerk recorder naar wens te configureren. Wil je dat de camera’s continu opnemen of alleen bij beweging. Door goede kwaliteit beelden weet de camera ook welke bewegingen de netwerkrecorder moet vastleggen en welke bewegingen er niet toe doen.

Wil het installeren van je camerasysteem binnen niet helemaal lukken? Of kom je ergens niet aan uit? Ook hulp of afstand is mogelijk. We bieden je middels Teamviewer gratis ondersteuning en beantwoorden al je vragen. Heb je twee linkerhanden of laat je je pand liever door een ervaren specialist beveiligen? Tegen een meerprijs komt er een expert op locatie die de installatie voor je uitvoert.

Bestel direct in onze webshop

Wij leveren producten vanuit ons eigen magazijn, je hoeft dus nooit lang te wachten voordat je jouw camerasysteem voor binnen in huis hebt. Weinig thuis en je pakket toch snel in huis? Bij Pro-Alarm.nl kun je je pakket kosteloos laten bezorgen bij een DPD of PostNL servicepunt in de buurt! Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste camerasysteem voor jouw pand of andere openbare gelegenheid? Neem dan contact met ons op of lees ons blog, we helpen je graag om het beste camerasysteem voor jouw situatie te vinden.