Bedraad alarmsysteem

Een alarmsysteem is onmisbaar bij het goed beveiligen van uw woning of bedrijfspand tegen inbraak en brand. Wanneer je een nieuw huis laat bouwen is een bedraad alarmsysteem interessant, het is dan niet nodig om batterijen te vervangen. Je kunt ervoor kiezen om alleen in- of uitgangen te beveiligen of om een systeem aan te leggen door een heel gebouw. Met een alarmsysteem laat je je huis of kantoor met een gerust hart achter. Uiteraard is het alarmsysteem  zonder abonnement ook volledig te gebruiken, lees de voordelen van een abonnement 
Informatie
Laat je een nieuw huis bouwen of zit je midden in een grondig renovatieproject? Dan is een bedraad alarmsysteem erg geschikt. Dit systeem heeft slechts eens per vier jaar een controle nodig, waardoor het zo goed als onderhoudsvrij is. Daarnaast heb je geen last van storingen buitenaf. Een bedraad alarmsysteem installeren in een bestaande woning, winkel of kantoor is een stuk lastiger of in sommige gevallen zelfs onmogelijk. Je zal dan immers kabels moeten trekken door bestaande aansluitingen. Om deze reden wordt meestal voor een draadloos systeem gekozen als oplossing. Wanneer de bouwplannen nog gemaakt moeten worden geniet een bedraad alarmsysteem de voorkeur. De kabels zorgen voor een betrouwbare connectie en bespaart je het vervangen van lege batterijen.
Pro-Alarm.nl heeft een ruim assortiment aan bedrade alarmsystemen, geschikt voor kleine en grotere woningen, kantoorruimtes en winkels. Het installeren van een bedraad alarmsysteem vraagt meer werk dan een draadloze variant, maar als het systeem eenmaal aangelegd is, hoef je niet meer naar het systeem om te kijken. We leveren systemen van het bekende topmerk Satel. Je kunt jouw systeem eenvoudig uitbreiden met de modules die jij wenst. Kies voor een hoofdprint die bij jouw gebouw past. Onze experts adviseren je graag over het beste bedrade alarmsysteem voor jouw situatie.
 

Alarmsysteem bedraad: wij helpen u graag

 
Componenten voor een bedraad alarmsysteem zijn over het algemeen voordeliger dan de draadloze alternatieven. Bovendien ben je verzekerd van een verbinding die niet gevoelig is voor storingen en slechts beperkte onderhoud vergt. We helpen je graag met het opzetten van een beveiligingsplan, zodat detectie op de juiste plek geplaatst kan worden. Op basis van dit plan kan de aannemer ervoor zorgen dat alle leidingen op de juiste plek komen. In dit plan kunnen ook andere apparaten aangesloten worden, zodat deze allemaal via hetzelfde systeem aangestuurd kunnen worden. Hierbij kun je denken aan rolluiken, de garagedeur, verlichting, de deurbel of het hek. Bel of app naar 033-20 890 22 om de mogelijkheden te bespreken en het beste systeem voor jouw situatie te vinden.

 

Het gemak van een bedraad alarm

Moderne bedrade alarmsystemen zijn zeer geavanceerd en niet te vergelijken met de meer traditionele systemen van 30 jaar geleden. Je kunt je systeem koppelen aan de domotica in huis, er worden automatisch meldingen naar de meldkamer verzonden en dat is nog maar een kleine greep uit de mogelijkheden die een bedraad alarmsysteem bieden. Een bedraad alarm biedt voornamelijk extra zekerheid, de fysieke verbinding kan niet van afstand verbroken worden. Een combinatie van een bedraad en draadloos systeem is ook mogelijk en in bepaalde situaties zelfs aan te bevelen.
Pro-Alarm.nl heeft een eigen magazijn, in de meeste gevallen heb je onze producten de volgende werkdag in huis. Onze alarmsystemen zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. De installatie uit handen geven?
 
Installatie op locatie is geen probleem. Kom je er tijdens de installatie niet helemaal uit? 
Ook hulp op afstand is mogelijk Pro-Alarm.nl is gespecialiseerd in domotica, oftewel het aan elkaar koppelen van systemen. Zo is het mogelijk om de buitenlampen te laten knipperen wanneer het alarm afgaat. Of om in geval van brand alle rolluiken automatisch omhoog te laten gaan en alle binnen- en buitenverlichting in te schakelen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.