Nacht

Pro-Alarm.nl is dé expert op gebied van beveiligingscamera’s. Als je op zoek bent naar een geschikte nacht camera buiten, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zeer ruim aanbod in nacht camera’s voor buiten. Wij zijn tenslotte de officiële dealer van topmerken zoals Hikvision, Dahua en Satel. Maak gerust gebruik van onze uitstekende vakkennis en lange ervaring op dit gebied van camerasystemen.

Informatie

Nacht camera buiten kopen

Een van de belangrijkste eigenschappen van een goede beveiligingscamera is dat het systeem ook scherpe beelden kan registreren op de momenten dat er sprake is van weinig licht. Hiermee geven we ook direct het verschil aan tussen een camerasysteem van een goede en van een matige kwaliteit. Veel buitencamera’s zijn immers niet of nauwelijks in staat om goed herkenbare beelden te registreren bij slechte weersomstandigheden of als het donker begint te worden. In sommige gevallen worden er enkel schimmen vertoond in plaats van beelden waarop mensen op moeten staan. Met onze nacht camera buiten ben je verzekerd van de allerhoogste kwaliteit en creëer je het ultieme veiligheidsgevoel.

Aan welke eisen moeten goede nacht camera’s voor buiten voldoen?

Er zijn diverse belangrijke eisen die gesteld worden aan een goede nacht camera’s voor buiten voldoen. De belangrijkste eis hebben we hierboven als benoemd. Een goede nacht camera buiten zorgt voor uitstekend zicht in donkere omstandigheden. Daarnaast is het van groot belang dat deze camera automatisch kan omschakelen van dag- naar nachtmodus. Uiteraard moet de camera lichtgevoelig zijn en moet de camera genoeg resolutie hebben om scherpe beelden te kunnen vertonen. In dit laatste geval is Full HD met een resolutie van 1920 x 1080 pixels een prima keuze. 4K vormt echter de overtreffende trap. De 4K camera’s zorgen voor de meest heldere beelden. De resolutie van deze camera is 3840 x 2160 pixels (Ultra HD). Tot slot moet een nacht camera voor buitengebruik water- en stofbestendig zijn. Een hoge IP-rating van de camera is dus essentieel om onder alle omstandigheden op je apparatuur te kunnen vertrouwen.

 

De beste nacht camera voor buitengebruik

Er zijn diverse systemen die in aanmerking komen voor de beste nacht camera voor buitengebruik. Vrijwel alle camera’s voor buitengebruik zijn voorzien van ingebouwde infrarood verlichting. Dit is een hulpmiddel om de beelden beter weer te kunnen geven. Veel experts zijn van mening dat een camera met starlight beeldsensor absoluut de beste keuze is. Dit is een zeer lichtgevoelig systeem. Een camera met starlight beeldsensor is in staat om bij slechts 0.0001 Lux te filmen. Je kunt hiermee zelfs bij kaarslicht al nachtbeelden in kleur maken. Diverse aansprekende fabrikanten hebben een of meer camera’s met starlight beeldsensor op de markt gebracht. Zowel Dahua als Hikvision bieden dit soort geavanceerde nacht camera’s voor buitengebruik aan. Hikvision biedt dit systeem aan onder de naam “Colorvu”. 

Ontdek ons uitgebreide assortiment

Zoals aangegeven hebben we een ruim aanbod in nacht camera’s voor buiten die je kunt gebruiken voor bewaking gedurende de nacht. Naast de camerasystemen kunnen we je ook voorzien van accessoires. Als je gebruik wilt maken van de mogelijkheden om de beelden voor een langere tijd op te slaan kun je ervoor kiezen om de nacht camera voor buiten te gebruiken in combinatie van netwerkrecorders. Op deze manier creëer je voor jezelf alle mogelijkheden om op ieder moment en vanaf iedere plek op de wereld de beelden terug te kijken. Door het gebruik maken van een speciaal hiervoor ontwikkelde harde schijf kun je de beelden voor een langere tijd opslaan. Het bezit van camerabeelden kan van grote waarde zijn bij de aangifte bij de politie als er een incident heeft plaatsgevonden of bij het visueel onderbouwen van een claim bij de verzekeringsmaatschappij. 

Bestel via onze webshop

Ben je van plan om een nacht camera voor buiten te bestellen maar ben je er nog niet helemaal uit welk systeem het beste past bij jouw wensen. Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze experts voor persoonlijk advies. Wij helpen je graag verder met het maken van je keuze. als je deze keuze gemaakt hebt, zorgen wij dat je snel gebruik kunt maken van je camerasysteem. Het grootste deel van ons aanbod kunnen we uit voorraad leveren. Het is dan ook niet uitgesloten dat je bestelling de volgende werkdag al bij je wordt afgeleverd.

 

De meeste nacht camera’s voor buiten zijn (met behulp van de uitgebreide instructie) relatief eenvoudig te installeren. Schroom niet om contact met ons op te nemen als je er toch niet helemaal uitkomt. Onze monteurs kunnen je op afstand verder helpen. Geef je er de voorkeur aan om de installatie van je camerasysteem liever uit handen te geven? Maak dan gebruik van onze installatie service. Ons vakkundige team van installateurs staat voor je klaar.